Dansfilmer och Step Up 2

Nyss kollade jag på filmen Step Up 2. Den är sjuukt bra för er som gillar HIPHOP. Grym musik i den filmen också. A+ till musiken.

Nu önskar jag bara att det fanns någon serie som Desperate Housewives, Greys Anatomy, Heroes men som handlade om dans. Finns det någon sådan serie? Då menar jag inte So You Think You Can Dance eller något liknande som är som en tävling.

Om någon som läser detta vet om en sådan serie, skrik till! (eller skriv i kommentarsfältet). Eller om det finns andra bra dansfilmer (som inte är musikaler som High School Musical, Grease) skriv också det :)


Skönaste dagen in my life

"Hey Giiirl"!

Killar som är all over the place, som rör alla tjejer (and fuckin and u know)
...ja, de är bisexuella! Ska inte dra alla över en o samma kam.. men det intrycket har jag fått. 
 
Vet inte vad DET kom ifrån. Så känns det bara.

Idag har jag äääntligen inga läxor, inlämningsuppgifter, hemprov, skolprov (heter det så?), grupparbete, you name it!
Den var betygsättningsdag idag och alla lärare var såå "upptagna". Därför skolkade man (jag, häää). Alla böcker som jag lånade från skolan lämnade jag in. Och allt skit (och då menar jag verkligen gammalt shit från 1an) som hade samlats i mitt skåp i ca 3 år har jag nu sorterat och slängt bort. Bye Bye shitty shit :) 

När jag var på väg hem efter skolan frös min hjärna som en väldigt trög och gammal dator. Jag kunde inte tänka straight bara. Något måste jag tänka på, tänkte jag. Har inte Hannah nåt annat prov eller nåt? Jag kunde liksom inte fatta att allt börda var över. Jag var i en chockfas :P 


Onödigt ...

...inlägg

Men godmorgon säger jag i alla fall :)


Oscar De la Renta 2009

Oscar De la Renta för resort 2009 är en mycket färgglad och festlig kollektion. Den hade många festliga klänningar och plagg i starka härliga kläder. Visningen ägde rum i New York (jag ska resa dit och vara där hela sommaren :) YES!!! Ska bli awesome)

De la Renta sa: "Det är en väldigt glad kollektion". Jag håller med helt och hållet. Den är glad och den sprider glädjen till de som sett den (jag tex). Så den är inte bara glad, den sprider glädje också :)

image39

image39

image39

image39

image39

image39

image39

Bilder från Style.com

Britney!

Miss Spears har en grym låt som man bara vill dansa till. Den heter Ooh Ooh Baby.
Jag var en stooooooor Britney fan när jag var liten. Haha. När jag var typ 10år. Nu har har jag återvänt till Britney :) Gillar vissa låtar från hennes nyaste album Blackout. Men jag har inte återvänt till Brittans musik helt o hållet och gillar inte det lika mycket och är inte lika obsessed som förut. Hit me baby one more time :P


Vart?!

JAg hittar ingen vettig sida som ger lite tips på bra produkter som man kan köpa från lite olika ställen. Eller någon sida där lite professionella testar något eller köper plagg för att sedan jämföra och betygsätta. Sånt som modetidningar brukar göra... Något som finns på Svenska och INTE engelska så man kan köpa det. Jag kanske borde köpa 10 olika modetidningar på en och samma gång? No f(reak)ing way.

Jag är en snålis som håller riktigt hårt om spargrisen. Även om jag var snuskigt rik skulle jag hålla håårt om pengarna (som texmorfadern eller IKEA-Ingvar) haha. Vad jag menar är att jag aldrig vågat slösa pengar ordentligt.

Men om det finns någon som läser detta och vet om att det finns en sådan hemsida där professionellt folk tipsar om bra saker, svara på detta :) 

Ha det gött!

//  Wannabe-GBGare

Bugg eller?

Jag har börjat gilla bugg. Say whaat? tänkte jag först. Men jag kan inte ignorera min kärlek till den dansen. Jag ska INTE börja på bugg inom en snar framtid i alla fall. Kanske testa någon av de andra danserna jag gillar. Kanske börja brejka eller fortsätta med hiphop? Jag tror jag fortsätter med hiphop. Det är min grej. Om jag inte vill utveckla det och fokusera på en dansstil. Som locking tex? Nää det funkar inte. Jag håller mig till Hiphopen...

Här ser ni koreografern Luam


Chanel 2009 och style.com prenumeration

Hej! Jag har börjat prenumerera på style.coms nyhetsbrev för att vara först med senaste uppdateringarna från deras hemsida. Där i nyhetsbrevet stog det att det kommit några Resort 2009 bilder. Kul :) Nu kan man vara först med nästa sommars mode (mohaha) eller kanske ha något som jag egentligen skulle ha till vinterns varma resa...

Kolla in några bilder från Chanels backstagegrej

image39

image39
Blir svarta naglar "inne" igen?

image39
Brian Jones hår. Här på modellen Sasha Pivovarova.

image39
fina Chanelaccessoarer

För hela Chanels "Cruise" resort 2009 kollektion, klicka här

Ursäkter och en låt

Jag har inte uppdaterat min blogg varje dag på senaste tiden och jag har faktiskt flera ursäkter som är sanna.

1. Jag bestämde mig för att sy en klänning med en deadline. Jag hann. Men resultatet blev lite katastrofalt men snyggt :)

2. Det tog mycket tid av min fritid att sy klänningen. Jag blev sjukt stressad (detta är ingen ursäkt men...)

3. Ingen läser min blogg. Ingen idé att publicera något varje dag :P Jag skriver till mig själv också för att bli inspirerad av mig själv.. kan man bli det?

4. Äsch inga fler ursäkter. Plugga gör man ju. Men inga sånna ursäkter för att inte ploppa fram någon inlägg per dag.

mm.. Pringles är det godaste chipset!

Back to black - Amy Winehouse är en toppenlåt just nu.


LBD och Sjukt lite tid!

Om ca 1 månad tar jag studenten. JIPPI! Men de sista veckorna blir ganska tufft med mycket plugg för mig. :( Vad jag längtar till studenten...
Och så har min passion för att sy grejer ökat. Nu när man har skit mycket plugg. Bra timing lixom. Men att sy till sig själv är skoj ;)

Idag har jag ägnat hela dagen till att sy en LBD med lite gulddetaljer. Jag kan lägga upp bild på den när den blir färdig :) MEN hittills har jag hunnit halvvägs med den...så den är typ halvklar. Jag räknar med att bli klar med den nu på tisdag senast (hoppas)

Jag tog en liten powernap nu på kvällen o kommer att vara vaken högst en timme till. Jag planerar ALLT i förväg haha. För att jag skulle ha:

( X ) Sytt idag
( X ) Tagit en powernap på ca 2 timmar.
(    ) Pluggat efter powernapet

Nu så ska jag försöka o plugga om det går. *not* Det funkar inte. Jag för slö. Får plugga imorgon istället.

Puss Puss!


"Pumping" Skitrolig


RSS 2.0