Hela The Hills avsnitt i MTVs hemsida!

En vän sa att man kunde kolla på The Hills i MTVs hemsida. Det visste jag inget om! Nyss testade jag att kolla på ett avsnitt där. Jag trodde att min stenåldersgamla bärbara data skulle spela upp typ 1bild/sekund. Men bilden var sjukt bra, som på TV. Dessutom kommer några pauser efter man kollat typ 7 min på ett avsnitt. Intressanta reklam där haha. Det tycker jag för att de är så "amerikanska". Dove o sånt.

Peeps! Ni får gärna kommentera eller skriva vad som helst. Annars dör bloggen ju (den kanske redan är död?) :P

Ska hoppa in duschen nu :)

<3 Go'natt


Lång Dag

Jag är skittrött och haft en ganska lång dag :P

Godnatt <3

Tråkig Fredagskväll

Plugg, plugg och igen...meeeer plugg och inga intressanta inlägg om musik, mode eller nåt annat. Förresten så freestylar jag mycket nu. Inte direkt pluggande...men plugg kommer i andra hand. Då kommer Krumping i första hand för kvällen i min planering kul va? ;) jag måste bättra mina freestyleskills. De suger hårdare än vad jag trodde.

Konstigt att jag inte festat de senaste fredagarna. Det kanske har med att man inte orkar med mycket festande när allas skivor är mitt i veckan. Jag orkar bara inte festa på fredagar längre. Skulle va kul. Men Noll ork.

Peace och trevlig fredagskväll!


Lyrisk jazz

De som dansade lyrisk jazz var mina favoriter ikväll på So You Think You Can Dance Scandinavia. Nu glömde jag kolla på vem som åkte ut.  Jag orkade inte gå tillbaka till TVn en timme efter programmet. Latare kan man inte vara :P

Det borde vara lite mer variation på vad dansare skulle få för kort. T.ex Krumping, Disco, Foxtrot eller Mambo...
Skulle vara kulare att se då :) Sådan variation hade den amerikanska SYTUCD. På den så var det en tjej som endast hade tränat dans i 4 år(!) som senast vann. Imponerande.




Knyt skorna fint! Och fräcka DKNY

Ian's Shoelace Site. Där lär du dig att knyta skorna fint om du råkat dra bort skosnöret eller är sysslolös. Något för mig ;) Haha.

Eller så kan det vara bra att lägga in skosnöret rätt om man avskyr sina snören och har köpt nya. En site för sneakerlovers helt enkelt. haha. Det finns avancerade "gömda knutar" som man kan göra. Koolare kan inget bli! *not*
På tal om sneakers. Heels + sneakers + DKNY = Gorgeous Kolla in fräcka Vanessa som hon heter på bild nedaför (alltså skorna)
Use me, Bitches

Söt Miu Miu klänning

Somrig klänning i babydollinspirerat. 
Från Miu Miu!

image40

image41
Bilder från Mytheresa

Meningslöst

Tråkiga jag kommer inte att lägga upp något intressant denna dag. Ska istället plugga.
//Puss o Godnatt! 

Plugg och Amy Winehouse

Ikväll blir det mycket plugg för min del. Naturkunskap ska det pluggas med Miss Winehouse som pumpar i lurarna.
//Godnatt <3


Fina partyklänningar

Här har jag lagt upp lite fina klänningar som jag tycker är ursnygga och håller för våren och sommaren!
/ Hannah

Maggy london cutaway silk dress

image31

image32


derek lam, two tone halter neck dress

image33

Marc Jacobs, One shouldered cocktail dress with pleated detail

image34


Nicole Miller, Square Neck Stretch Silk Dress bak

image35

image36


Suzi Chin Maggy Boutique Ruched Silk Dress

image37

image38

Potter och Hilo Puppets

Hej!

Kolla in den här roliga videonsom heter "Potter Puppets". Rekommenderas för Harry Potter fans :P




Kolla sedan in dessa killar som gjort en egen version av det och döpt det till "Hilo Puppets".


Sovtajm, Timbaland och Disneymusik

Nu ska jag sova fastän jag inte är trött. Ska testa sova ändå. Orkar inte få en dålig dygnsrytm sen på vardagen. Det hinner man inte med när moi har mycket skolarbete/prov till nästa vecka. Bläh. Skolan suger ibland. Men tur att det finns lite komedi att underhålla sig med där förutom plugg (som inte är roligt...kanske ibland)

Just nu lyssnar jag på 2 man show - Timbaland Ft. Elton John

Och Elton John's Lejonkungenlåtar är grymma. Har precis lagt till de i iPoden o så får man flashbacks från 1990-talet :) Haha. Jag har också lagt till lite Pochahontas, Toystory, djungelboken låtar. (o flera disneylåtar)

Jag måste nog ta mig till Disneyland någon gång...

Godnatt!


Britney med i Southpark och Top Model 10

Tidigare har jag inte gillat serien Southpark. Men nu börjar man gilla den :) Sjukt många eller nästan alla avsnitt finns i alluc.org. Nyss kollade jag på avsnittet som heter "Eek, a penis".

En tidigare avsnitt med "Britney" var bra. Klicka här för den.

Top Model säsong 10 kommer även upp i den hemsidan ganska snabbt efter att ha vart i amerikansk TV. I love the drama on Top Model. Skratt, tårar, bitchiga tjejer, galna Tyra och PMS (osv...)



Studentklänningsinspirationsspam

Ralph Lauren Vår 08 (RTW)

image29

Ge mig den här i vitt!

image30

Tråkiga One Tree Hill och Favvon "Say It"

Senaste One Tree Hill avsnittet, Säsong 5 Avsnitt 13 var sjukt tråkigt. Inget hände. Det kanske var för att jag inte sett säsong 5 episod 12. Alltså den innan. Jo det var därför. Sjukt onödigt blogginlägg. U feel me? Äsch nu drar jag ;)

Godnatt! (om jag inte gör ett till inlägg till)

Just det.. Rihanna är grym. Say It är favvolåten just nu.


Min shoppingdag, skön mix och no dancing

Hej! Idag har man vart ute och shoppat lite i stan :) Det blev en snabb runda till stan i ca 3 timmar med en vän. Jag har tappat shoppingsuget på senaste tiden. Det är inte längre roligt att köpa till sig något som man kanske gillar och sedan få den där känslan "yes, jag har köpt nåt jag gillar. Nu är jag glad pga det". Det känns inte lika underbart att shoppa längre. Det känns bara tråkigt. Vänta. Det känns tråkigt att gå runt i klädbutiker menar jag. Accessoarer gillar jag mer att shoppa. Jag är exempelvis besatt av örhängen och har ett eget bibliotek för det.

Efter shoppingrundan i ca 3 timmar gick jag o vännen till träningen för att repa inför nästa uppträdande. Vi hann allstå inte fika och var lite hungriga. Så vi tog någon takeaway och åt det på vägen till dansen. När vi kom fram till dansen var INGEN där!!!!!!!! Vad arg man blir! Vi skulle repat lite innan ett uppträdande. Nu kommer vi inte kunna vara lika bra och det känns som om uppträdandet kommer att bli otajt och inte on point :S

Snipp snapp snut så var bullshiten slut.

Här kommer en liten mix på Rihannas video Unfaithful. Enjoy, bitches. Haaa ;)

Studentklänning del 2!

Halloj!
Här har jag samlat några bilder från olika siter som jag tyckte var fint och passande för tillfället (studenten). U kno wot im talkin bout? Det går att köpa vissa produkter i fysiska butiker eller andra siter. Som exempelvis Acne-klänningen finns säkert i Acnebutiken eller i deras webbshop.

Priskategori: Lyx


Från
Nordstrom

C&C 'Hope' Eyelet Dress




Bakifrån




Shoshanna Eyelet Dress




Anne Klein Dress Jacquard Sheath




Betsey Johnson Babydoll Lace Dress




Sue Wong Illusion Bubble Dress




BCBGMAXAZRIA Floral Burnout Dress




Maggy London Beaded Chemise Dress




Juicy Couture Shirred Terry Tube Dress




As U Wish Bow Dress





Från Revolveclothing

LA Made Ruffles and Buttons Sundress in White




Ella Moss Daisy Ruffle Bottom Maxi Dress in White




Eurythmic Strapless Dress in White




Built by Wendy Cotton Linen Short Sleeve Lattice Dress in White




Susana Monaco Mae Dress in Sugar




Susana Monaco Liza Dress in Sugar




Susana Monaco Halter Dress in Sugar




Ella Moss Corsica Full Length Smocked Tube Dress in White





Från Brownsfashion

Fendi SHORT DRESS WITH POCKETS




ACNE DRESS WITH TWIST HALTER NECK




SEE BY CHLOE COTTON DRESS WITH SCALLOPED DETAILS




DOLCE & GABBANA LOOSE COTTON DRESS




YVES SAINT LAURENT FULL COTTON DRES



Vill bara säga tack till manusförfattarna som slutat strejka. Den behövdes för att göra Desperate Housewives liiite bättre i innehåll. Men nu så blir det fredagsmys. En lugn sådan med film och nåt ätbart. / Peace out <3

Sova

Jag är jäkligt trött nu. o svårt att hålla huvvet. Jag loggade in i blogg.se bara för att publicera den där "studentklänning" inlägget som inte gick att göra innan. Krångel o grejer. Varför kan inte japanerna äga blogg.se så att vi får en futurisk, snabb, krångelfri och fin site för o blogga? Nu drömmer jag igen. Jag har endast sovit 1 timme tills idag och har tränat i skolan och dansen. Kroppen orkar inte mer. Måste ladda batterierna!

/ Godnatt  *kliar ögat skitmycket*

 Källa: http://i18.photobucket.com/albums/b136/writermama24/nightbeach.jpg

Studentklänning del 1

Hallå där :) Idag har man kollar runt ganska länge bland vita klänningar för studenten. Nej, jag kan inte bara välja första vita klänningen jag ser och ta på mig den sådär utan att fått den EXAKT som jag vill ha den. Jag är ett modefreak kan jag säga. Men inte ett shoppingsfreak. Jag shoppar inte nonstop, utan jag inspireras av trender, oldshit och couture, bilder, allt. Om jag går till butiker för o shoppa kollar jag bara på hur plagget e sytt och inspireras av det och får idéer till nästa grej jag dissikerar eller syr.

Gaaaaaah...
orka leva i en bubbla :P kan man inte bara hitta en klänning som man e nöjd med o köpa den? Nix, inte jag. Varför vet jag inte. Jag kanske har drabbats av inte-köpa-studentklänning-syndromet.

OBS! Detta är del 1 av 2 av de totala stundentklänningsinlägg som jag kommer göra. (det kanske blir fler)

Jag gillar Balmain's klänning av dessa. Det kanske är för att de andra plaggen som Balmain har hämtat inspiration från är någon rocklegend (kommer inte riktigt ihåg exakt vem det var), och de plaggen var då koola med stort K :)

Versace Resort 08


Alberta Ferretti Höst 08


Balmain Höst 08


Philip Lim Vår 08


Celine Vår 08


Gianfranco ferré Vår 08
 
Blider från Style

Första morgoninlägget

Första och sista tror jag. Mohahaha
Jag äter frukost just nu och kunde inte låta bli skriva ett inlägg. Har jag drabbats av tvångstankar som innebär att jag måste blogga dygnet runt? Maybe, maybe not... Nu ska man plugga i en timme innan man drar till provet. Jippi ka yay liksom. Ska bli sååå skönt att skriva bort ett prov/bekymmer (tänk positivt hannah)  :)

/ See Ya!


Lura någon + studentklänningsnack

Man kan lura en kompis för er som är för skadeglädje. Här kan ni få den, på YourOtherYou.com.
Jag vet inte om det funkar för att jag själv inte testat det. Gaah... nu måste man plugga vidare igen!

Snart måste jag hitta en studentklänning också! Har vart på jakt ganska länge och letat i butik OCH olika sajter som style.com. Funderar på att sy en själv. haha ;) Jag har svårt för o köpa något utan att få det som jag vill att den ska se ut *egoist* Jag vill ju bara att alla detaljer på klänningen ska vara som jag vill ha den exakt.

/ G-nite Sleep tight, bitches (hihi det är meningen att man inte ska ta åt sig)


Disneyhumor

Love it! Disneyhumor gillar man om man utvecklas bakåt som person *en pil från höger och uppifrån riktat mot mig* Vad ska man annars gilla för humor om man fortfarande lever i bajs och kiss- åldern?

Nu var det pluggtajm igen!

/ hästen som pluggar

Plugg och DropItLikeIt'sHot-dans

Ja. Idag måste man plugga mycket! Jag har nämligen ett prov imårn :S Torsdagar känns nu som värsta panik/provdagar.

Jag ska försöka hinna med att göra en dropitlikeit'shot-dans. Från Snoops video vet ni. haha Skitkul. Kolla in videon under för att hänga med dansen ;)

/ MVH pånyttfödda plugghästen


Här behövs det sömn.

Oj.

Nu måste man sova... Men det är sååå svårt att anpassa sig till skolans schema när man är världens bästa nattuggla. Nåja. Det blir typ 4 timmars sömn för min del.

Godnatt!

Stureplan Vs. Kogänget!

En "scen" ur kogänget som jag tyckte var asroligt och som påminner mycket om de hårda reglerna för o bli insläppt i stureplans heta klubbar. Haha... det här måste upplevas genom att se det i rörlig bild och ljud och så... men men... Jag skriver ner dialogerna från denna "scen". Enjoy!

Plats
Eko Minan

Personer/röster
Buffeln Junior = vakten till ingången av "Eko Minan" (representerar envis vakt som inte släpper "andra")
Buck = hästen (typen som inte är välkommen till stureplans heta nattklubbar)
Korna = Maggie, Fru Caloway och Grace (därav titeln kogänget)  (motsvarighet till stureplansbrats/fjortisblondiner*)
Kaninen = som hängde med kossorna. (en typ som blev insläppt bara för att han hänger med bratsen)

Händelse

De tre korna ser Buck lite längre fram vid ingången av "Eko Minan" som vaktas av en stor buffel. Buck vill komma in till platsen men får tydligen inte det.

_______________________________________________________________________________________

Korna: Å, det är ju Buck. Det är ett hästjobb att bli av med honom


Buck till Buffeln Junior: Jag skulle ju vara här om kossorna blir trött!


Buffeln Junior:
Endast för kor


Buck till Buffeln Junior:
Du ...eeh.. tror inte du förstår min situation


Buffeln Junior: Jo men du förstår inte. Så jag säger igen...


*De tre korna närmar sig ingången till "Eko Minan" och hör detta.*


Buffeln Junior (vakten): ...de enda djur som får passera här är KOR. Bara KOR.


Buck till Buffeln Junior: Meh..Komigen du. Ta och släpp in mig.


Buck ser korna nu: Vad är det här? åååå.. Vad gör ni här nu då?


Maggie:
Förlåt att vi är sena. Vi kom bort från jorden.


Buffeln Junior: Den här vägen lilla fröken *stiger åt sidan och släpper in kossorna* Hälsa från djur'n bara


Buck:
ååååååååå *Besviken för att just de blev insläppta*


Kaninen: Tjena kompis *sittandes på Graces rygg*


Buffeln Junior till Fru Caloway : Snygg hatt frun *flörtigt*


Fru Caloway till Buffeln Junior :
Din rackare


Grace till Buck:
Ursäkta mig mespropp får vi komma fram *går förbi och slår Buck i käften med svansen*


Buck:
Nää men vad är det här. Varför släppte du in de här för?


Buffeln Junior: De är KOR.


Buck: VAAA! Men den där haren då?


Buffeln Junior: Han var ju i sällskap med korna!! *argt*


Buck: Hee... det är ju jag också. Jaaa... kossor vänta! Tala om för honom att ni känner mig! Junior. Vi är gamla vänner. Komigen Margot, eeh..Greta, Fröken Hattko! Komigen det är gamla det är gamle vän Back..



och så vidare... Ni får kolla på disneyfilmen och uppleva det roliga själv också ;)


*ni fattar. Jag drar inte alla över en kam direkt


Donald, en sjukt rolig kille!

Från Britain's Got Talent 2008. DONALD! (kolla bara in klippet ;) )
Juryn är lite för hård mot honom, alltså Simon och den där tjejen*. Fattar de inte att han har en bra karriär som en komiker? Bastards :P



*Jag är sjuuukt dålig på namn

Vacker utan spackel = stor fet lögn

Joakims låt är en myt. Tro inte på den.

Det känns som att jag inte kan gå ut utan att ha foundation på huden. Man ser ju hemsk ut utan det. Som en galen narkoman med ÄCKLIG hy liksom. ärr och sånt också. Jag röker, dricker, drogar eller äter inte ohäslosamt. Hur kan man då få en äcklig hy? haha. Acne är svaret (inte märket). Men man ser fortfarande ut som om man hållt på med för mycket droger, rökning, alkohol, skräpmat o sånt. WHY, WHY ME? OH LORD....

Kolla in kändisar utan smink. Vissa ser fräscha ut och några mindre fräscha. Men ändå ser de okej ut.

447984-26 

image22

447984-25 

447984-24 

447984-25 

/ ciao peeps

Barbiesmink.

Kolla in barbielooken. Hot or not?... Hm... Det ser superfestligt ut iallafall.
Från Christian Diors Höstvisning 08 (RTW)

447984-21 


447984-20 
Bilder från Style.com

Gör slut på ett roligt sätt!

Godmorgon!  Idag vaknade man kl 14.00 (supersent jag vet) med täppt näsa. Nu mår jag mycket bättre än igår kväll som betyder att jag kommer att ägna hela dagen till plugg *Doh*

Genom att gå in på DaBreakUpSong kan du skriva in namnet på den som du vill göra slut med, skriva in två orsaker varför du gör slut och sedan få en sång på det. Skitroligt om man fattar! Man kan även skicka det till den man vill göra slut med. Detta är inte seriöst :P

Sjuk.

Jäääklar. Jag känner mig så snorig o förkyld. Kan det bli värre? (hihi, nu får jag lite flashbacks från simpsons avsnittet när Homer åkte skidor o såg grannen i backen. Han ville visa att han kunde åka ner för backen förgrannen. Han tappade kontrollen o svischade ner för backen i spagat. Det gjorde ont och han frågade sig själv om det kunde bli värre...
Då, medan han var påväg ner för backen kom det små snökullar mellan benen som slog i Ku*en)
haha

/ Godnatt  <3

Hur Många låtar har T-Pain vart med i?

Hur många vet jag inte... Men många är det! Jag har för mig att han slagit en eller flera rekord på att ha flest låtar år2007.
En favvo från hans senaste medverkan är låten I'm So Hood (En Dj Khaled låt). Dj khaled är också grym på sitt egna sätt. Här under ser ni videoklippet från favvolåten. Det är remix versionen. Jag gillar originalet mycket bättre för att det känns lite för mycket med massor med artister som dyker upp.


Modeller håller i skorna på catwalken.

Dessa bilder är från Dsquared:s höstvisning 08 (RTW). Förstår någon varför de håller i skorna? De är ju gjorda för att gå i...

image16

image17

Annars hade Dsquared finfina prylar. kolla in väskan/arbandet (vet inte riktigt vad det är)

image18

Och den här skon...

image19

Att dansa house gör ont.

Jag är tvungen att länka det här videoklippet.

Idag hade jag house på dansschemat. Så jäkla länge sedan jag dansade house som märktes för att jag dansade lite intensivt o sträckte mig i nåt ställe i rumpan *ouch* Men house är roligt att dansa till om man är på utgång. Check out the klipp nedanför för att få en bild av hur house ser ut.


Roligt kedjebrev

Jag citerar:

Kommer ni ihåg?



80-talet, visst är det ofattbart att:



Vi på fullt allvar trodde att
George Michael var hetero



Vi köade utanför telefonautomater
varje gång vi ville ringa hem



Hockeyfrillan fanns på var mans huvud
- gärna i kombination med en
synthtofs



Seglarskon betraktades
som 'klassisk' och 'tidlös'



En krusig permanent ansågs vara en trendig frisyr
- både på tjejer och killar



Dirty Dancing stjärnan Patrick Swayze
betraktades som supersexig



Ett Lycra-plagg vid namn 'Body'
(som knäpptes i skrevet med en konstruktion
som var fullkomligt ohanterlig, särskilt i
kombination med alkohol hade en
naturlig plats i tjejernas garderober)



Axelvaddar, ju större desto bättre,
gav oss en naturlig siluett



Mascaran inte skulle vara svart
utan ha samma färg som ögonen
- blå, grön eller brun



En bit kassler med ananasskiva betraktades
som exotisk och att alla maträtter som
innehöll ananas hette någonting med Hawaii



Den lyxigaste förrätten var räkcocktail
och den flottaste efterrätten glace au four



Vi fick inte hoppa på golvet när vi lyssnade på musik
- då blev det hack i skivan



Det fanns en särskild möbel att förvara skivspelaren på,
den kallades stereobänken.



Vi gick med i bokklubbar, skivklubbar och
samlade på receptkort som viförvarade i speciella boxar.



Det gick rykten om att Michael och
Janet Jackson var samma person.



Det vita mirakelmedlet Tippex var
det enda sättet att åtgärda stavfel



Vi trodde att vi skulle få HIV vid blotta
anblicken av Jacob Dahlin och
Sighsten Herrgård



Tights och storskjorta var en naturlig kombination



Våra finaste tavlor förställde
kyssande par i solnedgång, gråtande clowner
och galopperande enhörningar



Vi gick och tränade med stringtrosor utanpå gympadräkten



'jag skriver en check' var en vanlig replik i shoppingsammanhang



Snabbmat var detsamma som 'en grillad med mos'




År 2008, du vet att du lever år 2008 när :



1. Du av misstag knappar in en pin-kod på mikrovågsugnen



2. Du inte har lagt patiens med verkliga kort på flera år



3. Du har 15 telefonnummer till en familj på 3 personer



4. Du skickar e-post till dem som sitter bredvid dig



5. Ursäkten för att du har tappat kontakten med gamla vänner är att du inte
har deras e - postadresser



6. Du har jobbat vid samma skrivbord i 4 år men för tre olika företag



7. Din chef klarar inte av att göra ditt jobb



8. Din lunch består av rå fisk som du äter med pinnar



10. Du ringer familjen för att höra om de är hemma medan du kör in i
garaget



11. All reklam på TV har en internetadress under



12. Du får panik för att du lämnat huset utan mobilen (som du inte hade de
första 20-40 åren av ditt liv) och måste åka tillbaka för att hämta den



13. Det första du gör när du kliver upp på morgonen är att gå 'online'
innan du hämtar kaffet i espressomaskinen



14. Du lägger huvudet på sidan för att le :)



15. Du läser detta och nickar och ler



16. Ändå värre; du vet precis vem du ska skicka detta mail vidare till



17. Du är för upptagen för att lägga märke till att nr 9 saknas i denna
lista


 


18. Du scrollade upp för att kolla att den faktiskt inte var där



19. Och nu sitter du och ler åt dig själv


haha. Ett roligt "kedjebrev" som jag fick


8 tonårstjejer bjuder in en tjej o misshandlar henne

Ett ord: Problembarn och lite fler ord.
Dagens ungdomar blir bara mer våldsam! Vissa gör allt för uppmärksamhet och för att bli kända. Dessa tjejer spelade in videoklippet just för att bli upptäckta. De lyckades med att bli kända haha men följden blev inte särskild bra. Nu är det en rättegång som väntar...



Usher - Love In This Club


Missy och Step Up 2!

Missy Elliott gör en aldrig besviken. Hennes låtar är väldigt uptempo och får en att dansa mycket. Hennes videos är alltid unika och lite crazy.
Step Up 2 är en film med lite dåligt rykte. Folk säger att den inte är så bra... men jag ska se den och se om den är lika bra som låtarna till soundtacket. De är ju asbra... Low - Flo-rida, Shake Your Pom Pom - Missy Elliot, Cherish ft Yung Joc - Killa och mer ! Här ser ni mer av Missys video Ching-A-Ling/Shake Your Pom Pom. Kolla in de japanska killarna som poppar...jawdrop-amazing!


Vem kan ha missat Soulja Boys Crank Dat?

Ingen. Alla kidsen kan den och till och med de stora! Det är som dagens electric slide, alltså en trend inom dansen som plötsligt blir superkoolt. Crank dat- dansen blev poppis tack vare en video där Soulja Boy lärde ut hur man gör den.

Jag har alltid trott att soulja boy gör sin Crank dat- dans bäst... tills jag såg det här: Oj... jag hittar inte den videon. Men det var dansgruppen jabbawockeez som gjorde crank dat bäst. nu lägger jag bara upp en annan video där n ser jabbawockeez.  Från Randy Jacksons America's best dance crew.


David Archuleta

Denna kille på 17 bast är med i American Idol säsong 7. Programmet är inne på top 6 eller 8 just nu. Han är fjortistjejernas favorit (som röstar så mycket de bara kan på honom) Men han är ju söt och har en underbar röst med lite rasp* i. 

 

*heter det rasp? ...hm...

För fem år sedan lyssnade jag på...

Alltså år hm... 2003.

  • Beyonce Ft. Kelly - Angel
  • Tiziano Ferro - Perdono
  • Mssy Elliot - Work it
  • Christina Aguilera - Beautiful
  • Sean Paul - Get Busy
  • Wayne Wonder - No Letting Go
  • Nelly - Ride Wit Me
  • 50 cent - In Da Club
  • Ludacris - Stand Up
  • R. Kelly - Ignition
  • Outcast - Hey Ya
  • Outcast - Roses
  • Jay-Z Ft. Pharrell - Change Clothes
  • Många Justin Låtar Senorita, Rock Your Body m.fl.
  • Black Eyed Peas - Where Is The Love
  • Milkshake - Kelis
  • och ...

Video till nya Homecoming - Kanye West Ft. Chrs Martin

Jaa :) Hela Kanyes Album Graduation är hur bra som helst.
Nu har det kommit en video till Homecoming låten.

Måste bara säga att låtarna Big Brother, Champion, Cant Tell Me Nothing och I Wonder ÄR BÄST :)
...också
Good Life och STRONGER.

/ Enjoy


Michael Kors och babbel

Michael Kors från vår 08:s visning. Inget från Michael Kors blir misslyckat! haha
och outfitsen ser sååå genomtänkta ut. Bara A-kändisar med en känd stylist kan få till den stilen känns det lite som om man kollar igenom modeshowen. Jäkligt fint i en svart beachlook... hm... Kanske skulle vara lite finare med sandaler. Varför inte ha svarta jesussandalerna och ha en lite mer slapp väska?

michael kors

MJ-day och "gammal" musik

Äntligen går det att blogga igen. Hurray!

Hela dagen (och kvällen) igår var det Michael Jackson och Jackson 5 som dunkade i speakersarna... jag brukar inte lyssna på MJ så mycket men det blev bara det igår. En MJ-day liksom. Jag kunde nästa inte sluta att kolla in jackson 5 klipp i youtube. Snacka om att vara besatt. Ett klipp som Janet var med på var så sött. Klicka här för den lilla janet jackson. Och samtidigt som du kollar klippet... försök att förstå 70-tals humor. Weird!

Idag blir det jättegammal musik som jag råkade klicka mig in på youtube. Bonnie & Clyde - Jay-Z ft. Beyonce. Originellt från en låt som heter Me And My Girlfriend av 2pac. Som handlar om hans "flickvän" som är ett vapen haha. Bra att Jay-Z sjunger om sin riktiga flickvän som här nere i videon istället. You know what im talking about? thats right. Hes talking about ...Beyonce!

Skit i mitt babbel så får ni lyssna på en bra låt istället ;)



/ Fred

RSS 2.0